• Jansen Auto's Etten is een gespecialiseerde en erkende autogarage wanneer het om uw airconditioning gaat. Wij zijn in het bezit van de juiste apparatuur om uw airco te testen, grondig te reinigen en wanneer nodig af te vullen. 

  • Checkup airconditioning

    Twijfelt u over het functioneren van de airconditioning in uw auto of hebt u een tweedehands auto gekocht en wilt u weten of uw airco nog naar behoren functioneert? Laat hem dan controleren door Jansen Auto's Etten. Uw specialist bij vragen over de airconditioning.

  • Airco afvullen

    Hebt u airconditioning in uw auto dan is het zaak dat u deze geregeld laat controleren. U zult merken dat wanneer u dit niet doet uw auto muf gaat ruiken en de airco minder goed werkt. De lucht is minder fris en ook het verwijderen van condensatie gebeurt niet goed meer. 

  • Airco reinigen

    Wist u dat u uw airconditioning ook kunt laten reinigen? Wij reinigen en behandelen de airco zodanig dat schimmels en bacteriën tot het verleden behoren en nare geurtjes verdwijnen. Zo is uw airconditioning na een grondige reiniging weer als nieuw en dat merkt u.