• Tijd voor de APK? Maak nu een afspraak

  De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring waarmee de veiligheid van uw auto wordt gewaarborgd en het milieu wordt beschermd. Zonder geldige APK mag u de weg dan ook niet op. Zorg er daarom voor dat u uw jaarlijkse keuring op tijd regelt. Dat kan door nu meteen een afspraak te maken via onze website

  Voor een APK in de Achterhoek

  Jansen Auto's Etten is hét adres voor iedereen in de Achterhoek. Veel van onze klanten komen vanuit Doetichem en omgeving naar ons toe. Ze weten dat wij een betrouwbare partner zijn wanneer het om uw auto gaat. Uw veiligheid. Bij ons kunt u er vanuit gaan dat wij niet enkel de wettelijk voorgeschreven punten controleren maar u ook een eerlijk advies geven over de rest van uw auto.

  Professionele garage - Ook voor uw APK

  Jansen Auto's Etten keurt uw auto snel, professioneel en voordelig. Wij keuren geheel neutraal en onafhankelijk en zijn er niet op uit dure reparaties te verrichten.

  • Maak online een afspraak voor uw APK
  • Alle merken auto's zijn welkom
  • Inclusief een eerlijk advies over de verdere status van de auto

  Bij wie uw veiligheid voorop staat

  Jansen Auto's Etten is een universeel autobedrijf met ruim 30 jaar ervaring. Uw jaarlijkse APK hoeft bij ons niet meteen de hoofdprijs te kosten. Een keuring neemt zo'n 30 minuten in beslag en wij zullen u enkel reparaties adviseren wanneer dit voor de APK strict noodzakelijk is. Tenzij anders overeengekomen.