• De banden van uw auto mag u niet onderschatten. Ze bepalen voor een groot gedeelte de veiligheid en het rijcomfort van uw auto. Het is daarom zaak om uw autobanden regelmatig te laten controleren. Jansen Auto's Etten is hét adres voor nieuwe en gebruikte autobanden. Wanneer dat mogelijk is repareren wij uw lekke band graag. Ook voor het uitlijnen van uw banden bent u van harte welkom. Hebt u vragen over uw autobanden? Wij helpen u graag.

 • Door te rijden met autobanden met de juiste bandenspanning voorkomt u problemen. U rijdt bovendien zuiniger én veiliger.

  Bandenspanning

  Bandenspanning

  Door te rijden met autobanden met de juiste bandenspanning voorkomt u problemen. U rijdt bovendien zuiniger én veiliger.

 • Het uitbalanceren van uw banden voorkomt vervelende trillingen aan het stuur en in de ophanging van de auto. U rijdt een stuk comfortabeler wanneer u uw banden laat balanceren.

  Banden balanceren

  Banden balanceren

  Het uitbalanceren van uw banden voorkomt vervelende trillingen aan het stuur en in de ophanging van de auto. U rijdt een stuk comfortabeler wanneer u uw banden laat balanceren.

 • Hebt u last van gladde banden? Of wilt goed voorbereid de winter of zomer in? Laat u banden dan op tijd verwisselen.

  Banden Wisselen

  Banden Wisselen

  Hebt u last van gladde banden? Of wilt goed voorbereid de winter of zomer in? Laat u banden dan op tijd verwisselen.

 • Wanneer het lek van een band zich in het loopvlak bevindt is het vaak goed mogelijk om de band te repareren. Wij informeren u graag.

  Bandenreparatie

  Bandenreparatie

  Wanneer het lek van een band zich in het loopvlak bevindt is het vaak goed mogelijk om de band te repareren. Wij informeren u graag.