• Juist omdat het niet kan wachten zoekt u een garage die snel en professioneel de schade aan uw autoruit repareert. Of het nu gaat om een flinke barst of een minuscuul sterretje in een ruit, wij van Jansen Auto's Etten helpen u graag.

 • Autoruit sterretje repareren

  Hebt u een sterretje in uw voorruit? Kom er dan direct mee naar Jansen Auto's Etten in de Achterhoek. Wij helpen u snel en vakkundig terwijl u een lekker bakje koffie drinkt. Zo voorkomt u grotere schade aan uw ruit en de veel hogere kosten wanneer deze vervangen dient te worden. 

 • Autoruit reparatie

  Jansen Auto's Etten is de expert in autoruitschade. Ook voor de meer complexe schades aan uw ruit bent u bij ons van harte welkom. Wij zullen dan ook altijd proberen om uw autoruit te repareren in plaats van te vervangen. Dat ziet u terug in de kosten.

 • Autoruit vervangen?

  Soms komt u er niet onderuit. Dan zit er maar één ding op: Uw autoruit moet toch vervangen worden. Het kan zijn omdat er een flink gat of een aanzienlijke barst in zit. Het is jammer maar het is dan zaak om de ruit zo snel mogelijk te vervangen in het belang van uw eigen veiligheid. 

 • Vooruit, Zijruit of Achterruit

  Of u nu komt voor de vervanging van een nieuwe voorruit, een zijruit of een achterruit, Jansen Auto's Etten voorziet uw auto snel van een nieuwe ruit van de beste kwaliteit. Hiervoor gebruiken wij alleen autoruiten welke zijn geproduceerd volgens de kwaliteitsnormen van de autoindustrie.