• Referenties

 • Ik was aangenaam verrast. Toen ik mijn auto ophaalde was hij niet alleen gerepareerd. Ze hebben hem zelfs gewassen. Waar zie je dat tegenwoordig nog? Eigenlijk zou het mij niet moeten verbazen want de garage ziet er ook altijd netjes en verzorgd uit. Ze maken een hele betrouwbare indruk en in mijn ervaring zijn ze dat ook.

  Rating: Luuk Bennink

 • Mijn auto was weer toe aan de jaarlijkse grote beurt. Er waren ook nog wat kleine dingen waar ik om gevraagd heb. Ik was aangenaam verrast dat Jansen Auto's in Etten niet alleen had gedaan waar ik om had gevraagd. Ze hadden zelfstandig ook nog wat andere dingen gecontroleerd en na overleg gerepareerd. Dat noem ik nog eens service. Ik heb het gevoel dat mijn auto nu veiliger is dan ooit en weet dat er voorlopig geen extra kosten aan zullen komen. Dat is mij veel waard. Bedankt jongens!

  Rating: Chantal Bakker

 • Zoals verwacht was de service bij Jansen Auto's Etten perfect. Ik weet zelf niet zo veel van auto's en hoe ik ze moet onderhouden dus ik had echt hulp nodig bij het vervagen van mijn olie en het omruilen van de zomerbanden voor winterbanden. Het fijne was dat ik er op kon wachten.

  Rating: Sandra Wassink

 • Dit is echt de perfecte garage voor APK en een beurt. Ze zijn kundig, werken netjes op tijd en ik kon gewoon naar mijn afspraken doordat ik een nette leenauto meekreeg. Het enige nadeel is dat ze niet goed zichtbaar zijn vanaf de weg maar als je ze eenmaal weet te vinden wil je echt geen andere garage meer.

  Rating: John Brinkhoff

 • Gewoon ongelooflijk. Ik kwam stil te staan langs de snelweg en heb Jansen Auto's Etten gebeld. Ik kom er al jaren en ze waren in de gelegenheid mij zelf op te halen. Er moest flink wat gebeuren. Twee dagen later kon ik hem al ophalen. Dat noem ik nog eens service want ik had natuurlijk geen afspraak gemaakt.

  Rating: Arthur Reuvers